Telefoonnummer 0800-7777 112

24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!

slide
slide

Bel gratis:

Loodgieter diensten

Heeft u direct een loodgieter in Dordrecht nodig bel dan ons gratis telefoonnummer: 0800-7777112, dag & nacht ook in het weekend.

Loodgieter dienstenHeel vervelend wanneer u thuiskomt van een werkdag en u heeft geen warm water of nog erger u heeft een lekkage aan uw dak of er is een waterleiding gesprongen. Voor dit soort calamiteiten wordt loodgieter service Dordrecht gebeld. Ook lossen wij verstoppingen op aan riolering of afvoer. Spoelt het water in uw toilet niet meer weg of het water van uw vaatwasser? Geen probleem, loodgieter service Amsterdam kan snel ter plaatse zijn, ook in het weekend en op feestdagen!

24 uur loodgieter service is speciaal gericht op spoed reparaties, 7 dagen per week dag & nacht.

U kunt ons bellen voor het verhelpen van:

Wij installeren ook keukenapparatuur of de wasmachine en droger. Onderhoud, vervanging, vernieuwing of een storing aan uw CV installatie kunnen wij ook voor u uitvoeren.

Loodgieter Dordrecht staat 24/7 voor u klaar voor alle Loodgieter diensten

Wij staan Dag en nacht klaar om u te helpen met alle denkbare problemen. Wij zijn altijd snel ter plaatse en lossen alle problemen goed, snel & professioneel op. Wilt u gebruik maken van onze Loodgieter diensten? Neem dan direct contact met ons op via het gratis servicenummer.